Nye bilder i «gangbru-galleriet»

NY UTSTILLING: Nylig monterte Tønsberg Kameraklubb opp nye bilder på gangbrua. Fra venstre: Kristin Breivik Flote, Torill Fagervik, Erik Tandberg, Bjørn Normann jr og Ole JOhan Frogner.

NY UTSTILLING: Nylig monterte Tønsberg Kameraklubb opp nye bilder på gangbrua. Fra venstre: Kristin Breivik Flote, Torill Fagervik, Erik Tandberg, Bjørn Normann jr og Ole JOhan Frogner. Foto:

Nå kan du se på «Tønsberg i farger». Og det kan du gjøre på gangbrua over kanalen.

DEL

(Tønsbergs Blad) «Tønsberg i farger» er tittelen på Tønsberg Kameraklubb sin nye utstilling over gangbrua.

– Neste år har vi stilt ut bilder her i ti år. Det er vi ganske stolte over, sier pressekontakt Øyvind Brodersen i kameraklubben.

– Folk skryter

Det er ikke mange utendørs fotogallerier i landet. Og i alle fall ikke på en bru.

– Nei, dette er vel den eneste brua i landet med en sammenhengende fotoutstilling på. Den gangen da vi startet med dette, fikk vi bare henge opp bilder på de ikke-bevegelige delene av brua. Bydrift var skeptiske, men ble etter hvert begeistret. Og folk skryter stadig vekk av disse utstillingene, og det synes vi er veldig hyggelig.

I vær og vind, året rundt har bildene til kameraklubben vært å beskue over gangbrua. Tolv stykker i alt, som skiftes ut tre ganger i året.

LES OGSÅ: Åpning for «Munchs hus»: – Jeg gleder meg veldig!

«Juryerte» bilder

– Hver gang er det en «jury» som plukker ut bildene. Ofte har dette vært andre fra fotomiljøene. Denne gangen var det faktisk journalister fra Tønsbergs Blad som valgte bildene, sier Brodersen.

Han forteller også at det har vært tilfeller av forbipasserende som åpenbart har «følt et behov» for å «rette på» bildene der de henger.

–Ja, det har forekommet, gjerne på nattetid. Men i det store og det hele representerer publikum de bildene som henger der. Så noe stort problem er ikke dette.

LES OGSÅ: Vurderer å lage årets lekreste elbil – men da må DU bidra

Artikkeltags