Lenes nye bok tatt inn av bokklubb

FORNØYD: Lene Lauritsen Kjølner er godt fornøyd med å få den nye boka si, «I de beste sirkler», inn i Bokklubbens Krim og Spenning.

FORNØYD: Lene Lauritsen Kjølner er godt fornøyd med å få den nye boka si, «I de beste sirkler», inn i Bokklubbens Krim og Spenning. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bok nummer fem om den smarte privatdetektiven Oliva Henriksen er om noen få dager å finne i butikkene. Og ikke bare der.

DEL

(Tønsbergs Blad) Med lansering i Bokklubben Krim og Spenning er forfatter Lene Lauritsen Kjølner mer enn fornøyd.

– Det er jo kjempegøy at Bokklubben har tatt inn boka mi «I de beste sirkler», og det må jeg virkelig takke det nye forlaget mitt for, Juritzen forlag. Det kan bety at nye lesere får øynene opp for bøkene mine, og det er selvfølgelig veldig hyggelig, sier Kjølner.

Det blir storstilt lansering av boka på Big Ben i Tønsberg 22. mai, med Olivias orkester.

– Det har seg slik at mannen min, Per Fredrik Kjølner, lager en ny låt til hver bok. Den blir å høre på lanseringsfesten.

– Hva vikler Olivia seg inn i denne boka, da?

– Nå er det mystikk på Nøtterøy det dreier seg om. Olivia får et oppdrag fra en bonde på øya, for å etterforske kornringer i åkeren hans. Bonde Erling Svingen får avlingene sine ødelagt, og vil ha stopp på det han tror kan være unaturlig aktivitet. Under nattlig spaning i åkeren, finner Olivia en død mann i en sirkel i kornåkeren.

Den modige detektiven må infiltrere både bole-miljøet og ikke minst UFO-miljøet for å komme til bunns i mysteriet. Skumle saker, med andre ord. Lene Lauritsen Kjølner har ikke ligget på latsiden, rå-manus til bok nummer seks er så godt som ferdig.

– Denne gang handler det om hardrockmiljøet, og fæle saker skjer under en festival i Tønsberg, sier Kjølner.

Artikkeltags