Biblioteket: - Et godt og variert høstprogram for alle aldre

Nytt program: Aslak Larsen på biblioteket er stolt.

Nytt program: Aslak Larsen på biblioteket er stolt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vestfolds største Litteraturhusbibliotek, Tønsberg og Færder bibliotek, har sluppet høstprogrammet sitt.

DEL

– Vi er stolte over å kunne si at vi nok en gang slipper et meget spennende og omfangsrikt program, sier Aslak Larsen, som er arrangementsansvarlig ved biblioteket.

– Med god hjelp av lokale samarbeidspartnere kan vi presentere et variert og godt program for folk i alle aldre, fortsetter han.

Familieforestillingene som både er i Tønsberg og på Tjøme er svært populære, og disse skal bibliotekene fortsette å tilby.

– I vitenskapsserien Faktastisk for nysgjerrige barn kan vi skilte med blant annet tegneserieskaper og forfatter Øystein Runde som forteller om stamceller og formidler Hallvard Ulsund kjent fra Newtonserien «Hallvard i rommet» som forteller om universet, forteller Larsen.

Game Along, hvor du blant annet kan lage smykker til cosplay med den profesjonelle cosplayeren Melina Edvardsen, fortsetter også for unge voksne.

Også for de helt voksne er det tradisjonen tro et rikholdig program.

– Du kan både oppleve og stille spørsmål i utenriksserien Horisont.Her får du blant annet møte lederen for Oslosenteret Kjell Magne Bondevik som kommer for å snakke om demokrati i Myanmar eller hva med et foredrag om kampen om vannressursene med professor Terje Tvedt. For de litteraturinteresserte kan du møte litteraturkritiker i NRK, Marta Norheim, som forteller om Oppdateringer fra lykkelandet.  For de musikkinteresserte kan vi igjen presentere jazz i verdensklasse i samarbeid med Urijazz med Kristin Asbjørnsen Ensemble og John Surmans Valhalla quartet, opplyser Larsen.

Mer informasjon finnes på bibliotekets nettsider.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.