Janne og Rolf fikk pris

PRISVINNERE: Janne Lepperød og Rolf Jacobsen tok i mot prisen på vegne av Færder kulturverksted

PRISVINNERE: Janne Lepperød og Rolf Jacobsen tok i mot prisen på vegne av Færder kulturverksted Foto:

Lørdag 10. august ble Færder klimaråds klimapris delt ut på Ormelet. I år stakk en festival av med prisen.

DEL

(Tønsbergs Blad) Prisen tildeles enkeltpersoner, organisasjoner eller virksomheter i Færder som har gjort en viktig innsats for å redusere klimagassutslippene. Vinneren av prisen får ti tusen kroner og et diplom.

LES OGSÅ: Eline (11) holdt appell på Grønn Øy-festivalen: – Det gikk helt som planlagt

Et rådgivende organ

Klimarådet skal være et rådgivende organ som skal bidra til at beslutningstakerne i Færder kommune gjennom handling og konkrete tiltak reduserer utslippene av klimagasser, minsker klimafotavtrykket og forebygger effekter av klimaendringer, skriver Færder kommune i en pressemelding.

SE BILDESERIE FRA GRØNN ØY:

Pris til festival

I år var det Grønn Øy-festivalen som vant prisen. Festivalen ønsker å ha fokus på miljø og klima, samt etablere en plattform for samarbeid mellom kommune, lokalt næringsliv og frivillighet. På hjemmesiden sin, skriver Grønn Øy-festivalen at de ønsker å vise fram et rikt kulturliv med fokus på aktivitet, nyskapning og bærekraft.

Det er Færder Kulturverksted som er initiativtaker til Grønn Øy Festivalen.

I år ble festivalen arrangert 3.-4. august og 10. august.

GRØNN ØY: Janne Lepperød fra Færder Kulturverksted på scenen under Grønn Øy. Færder Kulturverksted er initativtaker til Grønn Øy Festivalen.

GRØNN ØY: Janne Lepperød fra Færder Kulturverksted på scenen under Grønn Øy. Færder Kulturverksted er initativtaker til Grønn Øy Festivalen. Foto:

Artikkeltags