(Tønsbergs Blad)

I mars i år brakte Nettavisen nyheten om at Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har gått fra hverandre etter fire år som kjærester og samboere.

I 2018 kjøpte paret en enebolig på Nedre Råel. Søndag ble huset lagt ut for salg.

Tønsbergs Blad har kontaktet både Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby, men de har søndag kveld ikke besvart våre henvendelser.

LES OGSÅ: Kongereporter om flyttingen: – Marius og Juliane kommer til å stortrives i Tønsberg

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Kjendispar

Juliane har en karriere som modell, og da hun ble sammen med Marius, som er sønnen til kronprinsesse Mette-Mari, ble de raskt et kjendispar.

Det vakte stor interesse da paret, som tidligere var samboere i London og Los Angeles, valgte Tønsberg som sin base for tre år siden.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

I et podkastintervju med Nettavisen forklarte Juliane at grunnen til at de valget en bolig i akkurat Tønsberg ikke var tilfeldig. Det er Julianes hjemby, og det var dermed kort vei til hennes nærmeste:

– Jeg er så glad i familien min, begge søstrene mine har barn, så jeg har lyst til å være litt tante og være med de. Så det er veldig koselig, uttalte hun i 2020.

LES OGSÅ: Juliane om hvordan hun og Marius ble sammen: – Det var en veldig klein måte å bli kjærester på

Det er eiendomsmegler/partner Jørgen Nyhus i Nordvik Eiendomsmegling Tønsberg som står for salget, men de ønsker ikke å omtale salget foreløpig.

I salgsannonsen beskrives huset som en arealeffektive enebolig beliggende solrikt, barnevennlig og sjønært.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Ifølge eiendomsregisteret kjøpte Høiby og Snekkestad huset for 3,65 millioner kroner. Nå har huset en prisantydning på 5,29 millioner kroner.

Huset til Borg Høiby og Snekkestad var opprinnelig et oppussingsprosjekt, og den forrige eieren var en eldre mann.

LES OGSÅ: Maris Borg Høiby har fått ny jobb

Prisstigning

I salgsannonsen opplyses det at boligen er vesentlig oppgradert innvendig i 2019, blant annet med ny kjøkkeninnredning, renovert baderom, ny 1-stavs parkett og oppussede og nymalte innervegger.

Huset ligger i en blindvei, og det er kort vei til både Olsrødsenteret, sentrum, barnehage og akebakke.