Gå til sidens hovedinnhold

I fjor sikret Grete og Henrik seg denne lille hytta i sommerferien - snart kan du gjøre det samme

- Den er jo veldig liten, men samtidig er den stor nok - og sjarmerende. Og så ligger den veldig fint til, sa Grete. Hun overnattet med barnebarnet Henrik i Startbua på Hvasser i sommer. Nå åpnes det straks for nye bestillinger av blant annet denne hytta ytterst på bryggekanten.

For abonnenter

Hvert år sitter mange klare den dagen det åpnes for booking av de mange kystledhyttene som Oslofjordens Friluftsråd tilbyr for utleie. Nå er datoene for 2022 klare.

Dato for bookingåpning 2022 er 15. februar klokka 10 for det organisasjonen omtaler som oslofjordvenner. Alle andre kan booke fra 17. februar kl. 10.

Et naturlig oppfølgingsspørsmål da er hva en Oslofjordvenn er, og her får du svaret:

Les også

Bli med til den populære kystledhytta i Sandøsund

- Fra nyttår opphører dagens støttemedlemskap, og vi etablerer det vi har kalt Oslofjordvenn. Oslofjorden har store problemer, og vi ønsker at personlige bidrag i størst mulig grad knyttes direkte til vårt arbeid med å redde, bevare og forbedre fjorden. Som Oslofjordvenn bidrar du til å styrke OFs innsats for å bedre Oslofjordens miljøtilstand og tilrettelegge for friluftsliv. Vil du ha tilgang til tidlig hyttebooking, må du bli oslofjordvenn innen 31. januar (alle med ubetalt status blir automatisk nektet tilgang), opplyser organisasjonen. Mer info om dette finner du på deres hjemmesider på nett.

Skoleklasser eller andre organisasjoner som benytter hyttene til friluftsarrangementer tilrettelagt for barn og unge har for øvrig mulighet til å forhåndsbooke før ordinær bookingåpning. Det finner du også mer info om på nettet.

I tillegg til Startbua på Hvasser tilbyr Oslofjordens Friluftsråd overnattingsmuligheter følgende steder på øyene:

- Færder Fyr

. - Fulehuk

- Ildverket

- Østre Bolæren

- Mellom Bolæren

- Veierland

- Søndre Tenvik

- Tjønneberget

Kommentarer til denne saken