De som ønsket seg hornmusikk og barnetog, hadde nok tatt turen inn til Tønsberg eller Sandefjord, for her ute var det stillheten som rådet. En fredelig og rolig feiring, kun ispedd fuglekvitter og hyggelige gratulasjoner folk imellom. Men feststasen var likevel på plass, glade mennesker i vakre bunader og festklær møttes på de to «vannhullene» øya besitter.

Både Villa Veierland og Dagros fristet med lunsj og hyggelig samvær i solsteken.

Tidligere var det både barnetog og arrangement på vellet her, men i år ble dagen kun markert med flaggheising på Tangen brygge for første gang, en hyggelig start på dagen for dem som møtte opp.

Dagros var fullbooket for dagen, og de fremmøtte strålte om kapp med sola. Det ble servert speketallerken med lokale asparges, noe som ble høyst verdsatt av de feststemte gjestene.

Noen som ikke kunne ta det med ro denne dagen, var dermed innehaverne Kristin og Tom, som hadde en særdeles hektisk arbeidsdag.

- Men det er jo slik vi vil ha det, sa Kristin Havsjømoen med et smil, - det er bare flott å se at folk koser seg, og vil feire dagen hos oss. Det å være vertskap her er jo snarere en livsstil enn en jobb, - selv om det er mye arbeid. Vi er så heldige som blir kjent med så mange fine folk, noe vi setter stor pris på, la hun til.