Siri trenger din hjelp: – Hvem har stjålet Halloween-pynten min?

STJÅLET: Halloween-pynten til Siri Durendahl, daglig leder Nøtterø Bakeri og Konditori på Tønsberg torg, ble borte natt til fredag.

STJÅLET: Halloween-pynten til Siri Durendahl, daglig leder Nøtterø Bakeri og Konditori på Tønsberg torg, ble borte natt til fredag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag satte Siri Durendahl, daglig leder Nøtterø Bakeri og Konditori på Tønsberg torg, ut Halloween-pynt foran bakeriet. Dagen etter var alt borte.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Det var første dagen vi hadde det stående ute, så vi glemte helt å ta inn pynten. Litt av skylda er vår for at vi glemte det, men jeg synes det er trist at det ikke fikk lov til å stå i fred hvertfall én natt, sier Durendahl.

Halloween-pynten besto av gresskar, lyng, en stor tøy-elg, lykt, skinn og kasse og kruv.

– Det kan jo være noen som har lånt det, og da håper jeg virkelig at de vil levere det tilbake igjen, sier Durendahl, selv om hun tviler på at det er det som er tilfellet.

LES OGSÅ: Ikke la halloween bli en skrekkopplevelse for foreldre

– Det var så mye pynt at du må jo nesten ha hatt en bil for å få med deg alt.

Om ikke pynten dukker opp igjen, vurder hun å kjøpe ny:

– Jeg får se hva jeg gjør. Nå har jeg jo ingenting, og jeg synes det er hyggelig å lage det koselig utenfor bakeriet. Jeg håper at folk tar kontakt om de har sett noe til pynten min, sier Durendahl.

Har du tips til Durendahl? Kontakt henne på: +47 97 59 62 59.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken