Årets båtkommune skal kåres i mars

Juryen med Vetle Børresen i VB Media, Geir Giæver i KNBF, Thor Messel i Kystverket og Erik Brauner i Norboat. Også Geir Vareberg i Telenor Kystradio er med i juryen.

Juryen med Vetle Børresen i VB Media, Geir Giæver i KNBF, Thor Messel i Kystverket og Erik Brauner i Norboat. Også Geir Vareberg i Telenor Kystradio er med i juryen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) ønsker økt fokus på hva kystkommunene gjør for å tilrettelegge for båtlivet, og deler ut prisen for «Årets båtkommune» andre året på rad.

DEL

(Lofotposten) Prisen for "Årets båtkommune 2018" kåres under båtmessen "Sjøen for Alle" lørdag 17. mars i år.

Undersøkelsen om hva aktuelle kandidater har gjort og hvilke begrunnelser som kan brukes for å bli nominert og kåret i 2018, vil bli sendt ut i løpet av februar til alle kystkommuner i Norge, opplyser KNBF.

I fjor gikk Kristiansand kommune seirende ut med den gjeve utmerkelsen, etter at en jury hadde vurdert en rekke kandidater blant kystkommunene i hele Norge.

Mye har skjedd på ett år, og nå deles prisen nok en gang ut til en kommune som har utmerket seg i arbeidet for å tilrettelegge for fritidsbåtliv.

Faktorer som gjestehavnfasiliteter, opplags- og havneplasser, miljøarbeid og samhandling med båtforeninger skal ligge til grunn for prisen.

KNBF håper at prisen kan føre til økt fokus på et godt båtliv over hele landet, skriver kommunikasjonssjef Geir Giæver i KNBF i en e-post til Lofotposten.

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) er Norges største landsdekkende interesseorganisasjon for fritidsbåter med 44.045 medlemmer fordelt på 340 medlemsforeninger. KNBF er en ikke-fortjenestebasert, frivillig, ideell og allmennyttig organisasjon.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken