Pumptrackbanen ved Brattås skole åpnet

MORO I FRIMINUTTENE: Den nye pumptrackbanen ved Brattås skole er åpnet.

MORO I FRIMINUTTENE: Den nye pumptrackbanen ved Brattås skole er åpnet. Foto:

Ideen var det elevene selv som hadde.

DEL

(Tønsbergs Blad) Det forteller rektor Helle Wreen.

– Flere elever tok initiativet, og fikk bred støtte fra både skolen, Tømmerhold IL, Tømmerholt Vel og FAU på Brattås skole, som sammen søkte om midler til bygging av anlegget. Sammen med egne økonomiske midler ble banen finansiert av spillemidler og støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, sier Wreen ifølge en pressemelding fra Færder kommune.

Der framgår det videre at anlegget ble bygget i juni i år, og er allerede blitt populært blant elevene, og er også mye i bruk etter skoletid.

Denne uken ble anlegget offisielt åpnet av Kjell Jensen (virksomhetsleder for skole). Elevene Jakob Freberg, Eilif Tyldum og Magnus Nikolai Freberg holdt taler, det var underholdning i anlegget, og servering av pølser ved den nye pumptrackbanen, der det ble holdt konkurranser.

Stolte

– Vi er utrolig stolte over å ha fått et så flott anlegg i skolegården vår. Her innbys det til fysisk aktivitet, og kreativ utfoldelse. Vi ser allerede at det er en arena hvor store og små får til et godt samspill tross aldersblanding, og strekk i ferdighetsnivå. Her er rom for alle.

MÅLBEVISSTE: Elevene Jakob Freberg, Eilif Tyldum og Magnus Nikolai Freberg hadde ideen til banen, og jobbet målbevisst for å få byggingen gjennomført. Alle tre holdt taler under åpningen.

MÅLBEVISSTE: Elevene Jakob Freberg, Eilif Tyldum og Magnus Nikolai Freberg hadde ideen til banen, og jobbet målbevisst for å få byggingen gjennomført. Alle tre holdt taler under åpningen. Foto:

Artikkeltags