Gå til sidens hovedinnhold

Emil og Mari håper flere tjømlinger benytter seg av dette tilbudet

Artikkelen er over 1 år gammel

– Nå håper vi at flere viser interesse.

Hver tirsdag de siste ti ukene har flere tjømeungdom tilbrakt tiden etter skolen i Tjømehallen. Nå håper de at flere kaster seg på.

– Her driver vi med alt fra basketball til håndball og alt i mellom, forteller Emil Flaterås, som innehar rollen som trener.

LES OGSÅ: Amalie (15) og Mari (15) delte erfaringer med unge Tjøme-talenter

Håper flere kommer

Tilbudet er organisert gjennom Aktiv Tønsberg og Færder, mens Tjøme Håndball fasiliterer. For å støtte opp om tilbudet har Emil og gjengen mottatt 5.000 kroner fra Færder kommune.

– De bruker vi blant annet til å ordne med mat til de som kommer. I dag for eksempel hadde vi pizza, forteller Mari Strømmen Bjerga.

– Her får du spille ballspill og spise mat gratis etter skoletid, hva mer kan man ønske seg?

Nå håper de to å ta erfaringene fra de første ti ukene og bruke de for å forbedre tilbudet for nye ti uker.

– En ting vi skal gjøre er å bli mer synlige. Vi har snakket litt om det på skolen, men jeg vet at det er flere som kunne tenkt seg å bli med. Er man med en tirsdag, kommer man gjerne tilbake neste gang også, forteller Emil.

Maren Bonsaksen i Tjøme Håndball er tilstede i hallen denne tirsdagen. Hun forteller at tilbudet er viktig for ungdommen.

– Vi kjørte et liknende tilbud for de litt yngre tidligere, men dette er mer ment for de som går på ungdomsskolen. Her kommer de rett fra skolen klokken 14:00 og kan bli helt til 16:00. Dette gjør at de har et sted å dra til og et sted å møtes på som vi mener er viktig for dem å ha. Nå håper vi at flere viser interesse, slik at vi kan sette opp tilbudet for en ny periode, avslutter Bonsaksen.

Kommentarer til denne saken