Gå til sidens hovedinnhold

Emil og Mari håper flere tjømlinger benytter seg av dette tilbudet

Artikkelen er over 1 år gammel

– Nå håper vi at flere viser interesse.

Hver tirsdag de siste ti ukene har flere tjømeungdom tilbrakt tiden etter skolen i Tjømehallen. Nå håper de at flere kaster seg på.

– Her driver vi med alt fra basketball til håndball og alt i mellom, forteller Emil Flaterås, som innehar rollen som trener.

LES OGSÅ: Amalie (15) og Mari (15) delte erfaringer med unge Tjøme-talenter

Håper flere kommer

Tilbudet er organisert gjennom Aktiv Tønsberg og Færder, mens Tjøme Håndball fasiliterer. For å støtte opp om tilbudet har Emil og gjengen mottatt 5.000 kroner fra Færder kommune.

– De bruker vi blant annet til å ordne med mat til de som kommer. I dag for eksempel hadde vi pizza, forteller Mari Strømmen Bjerga.

– Her får du spille ballspill og spise mat gratis etter skoletid, hva mer kan man ønske seg?

Nå håper de to å ta erfaringene fra de første ti ukene og bruke de for å forbedre tilbudet for nye ti uker.

– En ting vi skal gjøre er å bli mer synlige. Vi har snakket litt om det på skolen, men jeg vet at det er flere som kunne tenkt seg å bli med. Er man med en tirsdag, kommer man gjerne tilbake neste gang også, forteller Emil.

Maren Bonsaksen i Tjøme Håndball er tilstede i hallen denne tirsdagen. Hun forteller at tilbudet er viktig for ungdommen.

– Vi kjørte et liknende tilbud for de litt yngre tidligere, men dette er mer ment for de som går på ungdomsskolen. Her kommer de rett fra skolen klokken 14:00 og kan bli helt til 16:00. Dette gjør at de har et sted å dra til og et sted å møtes på som vi mener er viktig for dem å ha. Nå håper vi at flere viser interesse, slik at vi kan sette opp tilbudet for en ny periode, avslutter Bonsaksen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.