↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 38 52 59
922 07 735

Besøksadresse

løkkeåsveien 22b
3138 SKALLESTAD
  1. Beskrivelse

Nøtterøy Rørservice AS ble etablert i 2001 og som pr i dag består av 5 ansatte. Firma drives og eies av Arild Andersen og Kenneth Andersen. Vi er en godkjent mesterbedrift som er medlem av Rørentreprenørene Norge (Tidligere Norske Rørleggerbedrifters Landsforening)

 

Vi samarbeider tett med en rekke andre håndtverkere og har en stor kundekrets. Vi jobber både for private og bedrifter. Vi har kontor og lager i Løkkeåsveien 22B på Skallestad der vi er under samme tak som flere håndverkere.

Vi driver mye med rehab av bad og kan tilby sammen med god samarbeidspartnere pakke løsninger hvor vi tar jobben fra A-Å

Vi jobber mye for hyttefolk i distriktet, både til lands og til vanns der vi utfører forskjellige arbeider og har mange faste hytter hvor vi klargjør sanitær anlegget for vinteren samt går over og gjør klart før sommersesongen. Vi har båt som gjør at vi kan ta på oss oppdrag i skjærgården.

 

Ettersom vi har en lang historie med et tett samarbeid med Obos er vi godt kjent rundt i diverse borettslag i distriktet.

Trenger du hjelp til utvendige sanitær har vi også tett samarbeid med anleggsfirmaer som gjør at vi kan bistå med det meste når det gjelder stikkledninger til din bolig.