↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

986 11 598

Besøksadresse

Havnåsveien 31 B
3135 TORØD
  1. Beskrivelse

VESTFOLD GULVSLIPERI
Vestfold gulvsliperi er et pliktoppfyllende gulvsliperfirma som utfører restaurering, sliping og totalbehandling av alle typer tregulv og parkett. Arbeid på andre områder som for eksempel trapper, benkeplater og dørterskler er også mulig.

 

GULVSLIPING
Alle tregulv kan slipes så sant det er nok igjen av gulvet. Som oftest slipes det bort 1-3 mm alt avhengig av hva slags gulv det er og gulvets tilstand.

Før sliping er det en fordel å fjerne gulvlister og annet som grenser til gulvet. Da vil man unngå eventuelle skader på disse og det vil også forenkle behandlingen når/ hvis dette skal gjøres.
Sliping av gulv kan gi litt støv, men det er minimalt. Vi har støvsugere / oppsamlere på alle våres maskiner, så kunden trenger ikke å tømme rommet for ting som henger på vegger osv.

Etter sliping av gulv, vil som oftest kunden ha det behandlet med enten lakk, olje eller hardvoksolje. Her har vi et bredt og kvalitetsorientert utvalg som vil kunne tilfredsstille de aller fleste bruksområder.

 

PRODUKTER
Her har vi et bredt utvalg som passer til de aller fleste bruksområder. (Privat, lokaler, idrettsgulv mf.)

Lakk finnes i flere varianter og merker. Vi bruker vanligvis vannbaserte produkter, men ønsker kunden noen annet ordner vi dette.

Hardvoksolje er et produkt flere har fått øynene opp for. Dette er et godt miljøvennlig produkt som gir en jevn, lun og matt overflate. Hardvoksolje har en stor fordel med at man kan gå lokalt på ekstra slitte plasser for å friske opp dette i motsetning til f.eks lakk.

Oljer finnes også i flere varianter og merker som er beregnet på ulike tresorter. Denne gir glød til gulvet og får frem det originalet livet i treverket tilbake.