Kulturlivet har ennå ikke tatt helt av, men her er det vi fikk innmeldt i den rekkefølgen det kom.

Har du utstilling denne påsken, og ikke har fått mail fra oss, hører vi gjerne fra deg. Det er ikke lenge til sommerutstillingene.

Spira-Heuch-Nordahl-Kösk hos Kunstforeningen Verdens Ende

Kunstforeningen Verdens Ende viser en utstilling med verk av kunstnerne Edith Spira, Hanne Heuch og Trond Nordahl. I tillegg viser Jo Morten Weider verk av kunstnere fra hans Galleri Kösk på Tjuvholmen i Oslo.

Galleri Kösk ligger vegg i vegg med dronning Sonjas galleri. De tre kunstnerne og galleristen er fagjury for sommerens og de to neste somrenes utstillinger hos Kunstforeningen Verdens Ende, som ligger i Vestveien 555 på Tjøme. Åpningsdagene er 9. - 17. april. Det er åpent alle dager i utstillingsperioden.

----------------------

OPP MOT TEIESKOGEN

Atelier Roselin, Gamleveien 50, Teie (opp mot Teieskogen), holder åpent alle dager i påsken og byr på kaffe og te etter avtale. Torill Roselin stiller ut nye abstrakte og figurative malerier i sitt atelier/galleri.

----------------------

BEGYNNER MED KONSERT

Galleri Færder ligger i Smidsrødveien 43 på Nøtterøy. Først ut palmesøndag er en intimkonsert med Andreas Isvoosig. Han er en svensk trubadur og visesanger som allerede har prøvesunget for gallerist Randi Bjørkli Kjær på en minikonsert i galleriet. Galleri Færder holder åpent 14.-17. april. Utstillerne er Ylva Bente Ihlen, Isabelle Bjørung Ronnie, Heidi Grading, Randi Bjørkli Kjær og Åsne Blakstad Tveito.

----------------------

KUNST I LANDHANDLERI

I Det Gamle landhandleriet i Kilsveien 14 på Hvasser holder Kari Gjertsen Trythall åpent 9., 10, 17. og 18. april. Det blir utstilling av verk av Arne Bjørnstad, Irene Scheinmann , Therese Nortvedt , Håkon Bleken og mange andre, samt et utvalg av keramikk . Bruktboden er åpen, og det blir servering av kaffe og kaker.

----------------------

SALG AV SILD OG MALLERI

Fra Tjøme Kunst og Håndverk melder Bjørg S. Køhn at det blir påskeutstilling på Øvre Haug Gård (Tjøme kulturhistoriske senter) i Viktors vei 1. Åpningsdagene er lørdag/søndag 9.-10. april, samt 14., 15. og 16. april. Det blir utstilling og kafé, og det stilles ut strikk, søm, patchwork, tovede ting, foto, krus og takkekort med foto fra lokale motiver, smykker, keramikk og malerier.

Og så blir det salg av sild og kaker.

----------------------

LØS SNIPP I TJØMEDALEN ATELIER

Tjømedalen Atelier har løse rammer denne påsken. Keramikk-kunstner Claude Robitaille og porselenskunstner Signe Cathrine Thoresen Robitaille er til stede og viser og selger keramikkfigurer og porselenslysestaker til dem som stikker innom. Sjekk for sikkerhets skyld at skiltet med Åpen står ved porten.