Brannvesenet har ryddet opp etter stormkastene

STILLAS TATT AV VINDEN: Underbrannmester Ivar Paulsen rykket ut til stillasveltet i Kjellelia.

STILLAS TATT AV VINDEN: Underbrannmester Ivar Paulsen rykket ut til stillasveltet i Kjellelia. Foto:

Brannvesenet har jobbet mot vinden siden sent lørdag kveld.

DEL

(Tønsbergs Blad) Det har vært flere hendelser knyttet til den sterke vinden, skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen på sin facebookside.

Lørdag kveld rykket brannvesenet ut til et stillas som hadde rast sammen i Kjellengveien i Kjellelia i Tønsberg.

LES SAKEN HER: Stillas raste fra boligblokk – sperrer veien

– Heldigvis var det ingen i stillasene og ei heller noen ble truffet i det store området der stillasene gikk i bakken så det braket, i Kjellelia, Tønsberg. Vi sørget for å sperre området. Siden det ikke sto om liv og helse vurderte vi det dit hen at det ikke var trygt å iverksette innsats med lift, for å gjøre noe med stillasene som fortsatt sto, sier underbrannmester Ivar Paulsen ved stasjon Tønsberg.

Måtte sikre takduk

SIKRET: Takduken på et næringsbygg var i ferd med å fly av sted med vinden.

SIKRET: Takduken på et næringsbygg var i ferd med å fly av sted med vinden. Foto:

Søndag ble mannskapene fra stasjon Kopstad kalt ut til et næringsbygg på Skoppum i Horten. Der var en takduk i ferd med å fly av sted med vinden.

– Dette var samme sted brannmannskapene gjorde innsats forrige søndag. Nok en gang hadde været gjort skader. Vi drenerte vekk vann på taket, og varslet skadebegrensningsfirmaet som tok over etter vår akutte innsats for en uke siden. De skulle komme nok en gang å sikre takduken, sier brannmester Thomas Nordby.

Skur tatt av vinden

Senere søndag ettermiddag var det et handlevognskur som hadde blitt tatt av vinden. Dette skjedde ved en dagligvareforretning på Borgheim.

– Skuret til handlevognene hadde tatt av i vinden. Vi fikk satt det på plass igjen og boltet det fast, sier brannmester Trond Abrahamsen.

Vestfold Interkommunale Brannvesen skriver også at Sør-Øst 110-sentral har hatt noen henvendelser om trær over vei.

– Da det ikke har stått om liv og helse er disse rutet videre til veivaktene i de respektive kommunene. De har tatt grep og gjenopprettet framkommelighet, skriver de.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken