– Kommunen bæsjet på meg

OVERSPYLT: Alexander With i Langesund satt på denne toalettskålen da han fikk mye vann og avføring over seg etter spyling av ledningsnettet.

OVERSPYLT: Alexander With i Langesund satt på denne toalettskålen da han fikk mye vann og avføring over seg etter spyling av ledningsnettet. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Alexander With (5) fikk vann og avføring over seg da han satt på do hjemme hos bestemor. Hele badet ble tilgriset med illeluktende avføring.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

[Telemarksavisa] Lille Alexander hadde overnattet hjemme hos bestemor Bente Jørgensen i Langesund da hendelsen skjedde.

Alexander satt på do da han hørte noen høye lyder fra rørene. Han skjønte ikke hva det var. I neste øyeblikk sprutet det opp store menger vann og avføring fra toalettskåla.

Alexander viser hvor det skjedde inne på badet. Han ble først veldig skremt. Femåringen turde ikke gå på do før senere på kvelden.

– Det kom en vulkan opp av do, sier han til Telemarksavisas nettutgave.

Han skulle egentlig i barnehagen den dagen. Men i stedet måtte han bli hjemme og tok en skikkelig dusj. Gutten hadde fått vann og avføring oppover halsen og store deler av overkroppen.

Bestemoren fikk han i dusjen og skrubbet han ren.


– Bæsjet på meg

Alexander visste ikke hva som hadde skjedd, men han syntes det var en skremmende opplevelse. Da han ble fortalt senere at det var noen i kommunen som hadde renset rørene, utbrøt han:

– Kommunen har bæsjet på meg.

Bestemoren hadde også hørt de høye lydene. Hun kom løpende inn på badet.

– Jeg skjønte det var noe som hadde skjedd. Da jeg kom inn på badet var det bæsj overalt, og en forferdelig lukt, sier hun.

Hun kastet alt som var på badet.

Alle klærne som Alexander hadde på seg ble kastet i en søppelsekk.

Leder for den kommunale rehabilitering av avløpsnettet i Langesund, Bjørn Salvesen, kan bare beklage at Alexander With fikk kloakk opp i rumpa.

– Proppen satt slik at vi måtte spyle med høyt trykk, sier Salvesen. (ANB)

Artikkeltags