Ingen bud på luksusvilla

Huset til Johannes Lunde på Roaldsøy er lagt ut for salg med en prisantydning på 25 millioner, men foreløpig har det ikke kommet inn noen bud.

Huset til Johannes Lunde på Roaldsøy er lagt ut for salg med en prisantydning på 25 millioner, men foreløpig har det ikke kommet inn noen bud. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Det har så langt ikke kommet inn noen bud på Johannes Lundes luksusvilla på Roaldsøy i Stavanger.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

[Rogalands Avis] I august ble bostyrer etter Johannes Lundes personlige konkurs, Per T. Sekse, enig med Sandnes Sparebank om at banken overtar Lundes hus.

Fredag i forrige uke ble boligen, på hele 1696 kvadratmeter, lagt ut for salg med en prisantydning på 25 millioner kroner.

Her kan du se flere bilder fra luksusvillaen

Personlig konkurs

Sandnes Sparebank var en av bankene som sørget for at Johannes Lunde ble slått personlig konkurs, banken har pant i huset på Roaldsøy på 20 millioner kroner.

Foreløpig har det ikke kommet inn noen bud på eiendommen på Roaldsøy.

– Vi har fem seriøse interessenter og har hatt to private visninger. Det er foreløpig ikke kommet inn bud. Men det er ikke unormalt etter så kort tid for en eiendom i denne prisklassen, sier eiendomsmegler Anne Grethe N. Huus i Estate meglerne Huus eiendomsmegling til Dagens Næringsliv.

Her kan du lese mer om villasalget og Lunde-saken

Vanskelig salg

Hun tror ikke det blir vanskelig å selge eiendommen, som blant annet har eget båthus, naust og bryggeanlegg.

Johannes Lunde prøvde i fjor å selge boligen, den gang med en prisantydning på 26 millioner kroner. Etter det Rogalands Avis erfarer kom det i fjor sommer inn et bud på 16 millioner kroner, som ikke ble godtatt.

Pågrepet og løslatt

Johannes Lunde selv ble tirsdag pågrepet av Økokrim. Han er siktet for grovt økonomisk utroskap og underslag.

Etter avhør ble Lunde løslatt onsdag ettermiddag. Han har ikke erkjent straffskyld. (ANB)

Artikkeltags