Etter ti måneder med bygging er barnehagen klar: Se bildene her

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter ti måneders byggetid kunne ordfører Bente K.Bjerke onsdag åpne Lindhøy barnehage i Tjøme, Vestfold. Barnehagen blir en sentral del av Lindhøy oppvekstsenter i Tjøme-området.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Tusen takk for innsatsen til alle som har bidratt. Det er virkelig et stort øyeblikk å kunne klippe snoren og offisielt åpne denne barnehagen som er blitt så flott, sa ordfører Bjerke i en pressemelding.

Barnehagen ble åpnet med sang fra barnehagebarna, der også inviterte gjester fra kommunen, barnehage-representanter samt fra In Cube Arkitektur & design og NCC var tilstede.

Grunnarbeidene på Lindhøy startet i februar 2017 og åpningsdagen bare ti måneder senere, var helt i henhold til tidsplan. 2. januar 2018 tar barn og ansatte barnehagen i bruk.

– Både vi som byggherre og prosjektets byggeleder er svært fornøyde med hvordan NCC har håndtert prosessen og endringer underveis, med godt samspill og imøtekommenhet hele veien, sier overingeniør og Tjøme kommunes prosjektleder Arve Bockelie.

Med barnehagen på plass kompletteres byggingen og utviklingen av Lindhøy oppvekstsenter, som også består av skole og idrettsanlegg i området. I tillegg til ny barnehage har Tjøme kommune bygget ny energisentral, ny infrastruktur og parkeringsplass i tilknytning til Lindhøy oppvekstsenter.

Artikkeltags