100-åringen inviterer alle til gratis familiedag på Fjærholmen

Fiske i flere former er noe av det det er mulighet for å prøve seg på på Fjærholmen til søndag.

Fiske i flere former er noe av det det er mulighet for å prøve seg på på Fjærholmen til søndag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Førstkommende søndag inviterer Tønsberg og Omegns Jeger og Fiskerforening til familiedag på Fjærholmen, i sammenheng med et stort jubileum.

DEL

– Foreningen fyller 100 år i år, og derfor arrangerer vi og holder åpent for alle som vil, forteller Geir Jensen, som leder jaktutvalget i foreningen.

Selvsagt er de rundt 400 medlemmene her ute i all slags vær, og noe værforbehold er det derfor ikke.

Mye å gjøre

– Vi vil ha representanter på plass fra alle gruppene våre, slik som jentegruppa og barne- og ungdomsgruppa, jaktgruppa og styret, og medlemmer, men vi håper jo også at mange andre kommer, sier Jensen.

Foreningen tenner grillen og deler ut gratis mat, setter opp lavvo og drar i gang aktiviteter.

– Vi har for eksempel natursti med flotte premier, der alle aldre kan være med, og fiskeaktiviteter som opplæring i fluekasting og mer vanlig fiske, forteller Jensen.

De ulike gruppene i foreningen har mange tilbud innenfor jakt og fiske.

Fikk pris

Foreningen har også tatt ansvar for ørretbekker på øyene, der de har fylt på med sand og grus og lagt forholdene til rette så sjøørrett nå gjyter. For arbeidet fikk de Nøtterøy kommunes kulturpris i 2017. Det er kultiveringsgruppa i Tønsberg og Omegns Jeger og Fiskerforening som gjør dette.

Foreningen har forøvrig klubbhytte i Jensesund på Vestre Bolæren, som er utgangspunkt for organisasjons aktiviteter og kurs.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.