...
Odd Farnes Hansen sykler verden rundt.

Sykler for fred - og han vil ha deg med

Odd Farnes Hansen inviterer til sykkeltur i Vietnam.

Publisert 24.07.2012 kl 15:49 Oppdatert 25.07.2012 kl 08:52

Tips en venn på e-post:Odd Farnes Hansen fra Tønsberg er 68 år og en meget habil syklist. Han har syklet mange steder i Norge, bl.a. i 2005 syklet han fra Nordkapp til Tønsberg, med mye oppakning og uten følgebil. Ellers har han syklet mye i Europa, med kone og gode venner. Han har syklet i Irland, England, Tyskland, Frankrike, Nederland og Danmark.

Med Bike for Peace har han syklet i Vietnam, Kambodsja, Brasil, Cuba og Sør-Afrika. For Odd Farnes Hansen var turen til Vietnam den flotteste og mest spennende turen av de alle.

Odd Farnes Hansen vil være reiseleder i regi av Bike for Peace i Vietnam på sykkel, sammen med en lokal guide, i perioden 21.10 - 4.11.2012. Så langt er det påmeldt 12 personer fra Vestfold, Buskerud og Rogaland.

Før sykkelturen starter i Vietnam, så er det besøk til Hanoi og en båttur i Halong Bay. Etter det blir det fly og buss til Hoian hvor sykkelturen starter for alvor.

Sykkelturen starter med litt rolig sykling rundt den fine byen Hoian. Ellers er ruten slik : Hoian - Quang Ngai - My Lai - Quy Nhon - Tuy Hoa - Nha Trang - Phan Rang/Phan Thiet - og avsluttes i Saigon/Ho Chi Minh. Sykkeletappene er på 50-80 km pr. dag. Man får gode muligheter til å se hvordan folk lever og bor, i tillegg til gode muligheter til å bade i Sørkinahavet.

På forsiden nå


...

Bank ber deg om ikke å oppdatere

«Vi ber deg vente med å oppdatere iOS8», heter det i en SMS fra Sparebank1 Nøtterøy-Tønsberg.

...

Store motsetninger under folkemøtet

Svart eller hvitt. Halvfullt eller halvtomt. Kontrastene var store da kommunene Nøtterøy, Tjøme og Tønsberg inviterte sine innbyggere til et møte i kulturhuset tirsdag. Tema: kommunesammenslåing.

...

Bare en øvelse

Onsdag øves oljevernberedskapen i ytre Oslofjord.

...

De sikret gullet!

Tønsbergseilerne Jacob Lepperød, Håvard Aker, Martin Johan Janssen, Sondre Butler Wang og Alexandra Gulbrandsen sikret gullmedaljen i NM LagCup for E-joller som gikk på Fjærholmen denne helgen.