...
Foto: Roy Kvatningen, Mediehuset Nettavisen/ANB

– Dette finner jeg meg ikke i

New York (ANB): – Jeg har lyst til å vise dem at dette finner jeg meg ikke i, sier ishockeyspiller Mats Zuccarello Aasen (24).

Publisert 29.05.2012 kl 08:44 Oppdatert 29.05.2012 kl 08:56

Tips en venn på e-post:

[NETTAVISEN] Hockeyproffen snakket ut da Nettavisen møtte ham i New York.

Sjelden støter man på idrettsutøvere som sier sin ærlige mening rett ut – men i «he Big Apple» møtte vi én som hadde mye på hjertet.

Kledd i grønn T-skjorte og shorts møtte Zuccarello Nettavisen i utkanten av Central Park. 24-åringen var – som alltid – høfligheten selv og åpnet med å spørre hvordan det sto til med undertegnede journalist før vi gikk videre til å snakke om det alle hockeyinteresserte nordmenn nå lurer på: Hvor spiller Zuccarello neste sesong?

Skal han virkelig droppe National Hockey League (NHL) til fordel for Kontinental Hockey League (KHL) og Metallurg Magnitogorsk?

Mats Zuccarello Aasen var det heteste navnet utenfor NHL for to år siden. Flere klubber kastet ut agnet og gjorde sitt beste for å sikre seg osloguttens signatur. Valget hans falt på New York Rangers.

Det har ikke vært et lykkelig valg.

Både norske og nordamerikanske journalister har stusset over hvor få sjanser han har fått under trener John Tortorella.

– Jeg synes ikke Rangers har behandlet meg så bra, skal jeg være helt ærlig, erkjente Zuccarello, mens noen norske studenter stoppet opp for å ta bilde av hockeystjernen. Zuccarello stilte selvsagt mer enn gjerne opp.

Rangers’ norskættede manager Glen Sather var ekstremt ivrig etter å få signaturen til Zuccarello for to år siden, og klarte altså det, men trener John Tortorella har ikke vært like begeistret for nordmannen.

Zuccarello sitter igjen med en følelse av at Tortorella ikke har stolt på ham.

– Det er vanskelig for Sather. Han er ikke treneren. Jeg vet ikke om treneren har stolt på meg, men jeg har ikke gitt ham noen grunn til ikke å stole på meg, heller, sa Zuccarello oppriktig.

Les hele saken i Nettavisen (ANB)

På forsiden nå


...

Eide luksushus og biler - fikk 150.000 i NAV-støtte

Kjendismegler Odd Kalsnes kjørte dyre biler, eide dyre hus, hadde hytte på Tjøme – og fikk full NAV-støtte til bil. Det reagerer flere på.

...

Kaptein-helten fra Nøtterøy

– Jeg kan ikke si det var moro, det er aldri noe moro når sånt skjer, men det var ikke noe dramatikk – alt gikk veldig fint.

...

Finn fram refleksen

En refleks kan gjøre hverdagen din langt tryggere i høst-og vintertrafikken.

...

Heder til Finn Schjøll

Finn Schjøll har fått til en imponerende hage utenfor huset på Teie, og mannen imponerer og inspirerer mange, og er nå hedret for det.