...
Tarjei Skarlund (bildet) og Martin Spinnangr røk ut av OL-turneringen i sandvolleyball i åttedelsfinalen fredag. Foto: Vidar Ruud, ANB

Ute av OL

London (ANB-NTB): Sandvolleyballparet Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr fikk ikke spillet sitt til å stemme og røk ut i åttedelsfinalen i OL.

Publisert 03.08.2012 kl 14:50 Oppdatert 03.08.2012 kl 16:38

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Vidar Ruud, ANB

Den norske duoen tapte i to strake sett mot latvierne Martins Plavins og Janis Smedins og er ferdig i OL-turneringen. Skarlund og Spinnangr endte på delt niendeplass.

- Vi gjorde for mange feil og hadde for stor avstand i spillet vårt. Det er skuffende. Vi jobbet og sto på det vi kunne, men det gikk ikke. Vi visste det var et godt lag, og vi har slitt mot dem tidligere. De fikk billige poeng, mens vi måtte jobbe veldig for å få våre, mente Spinnangr.

Skarlund og Spinnangr kom til London med ambisjoner om medalje, men måtte i stedet pakke sammen etter åttedelsfinalen. For Skarlund betyr det også at det nærmer seg karriereslutt. Han gir seg etter sesongen

- Det er klart det er vemodig. Vi har jobbet i fire år for at vi skal ta den medaljen, sa Skarlund.

De skal avslutte sesongen med en Grand Slam-turnering i Polen i september.

Skuffet

Skarlund og Spinnangr gikk videre fra gruppespillet som toer i sin gruppe etter to seirer og ett tap. Det fikk en relativt gunstig trekning, men OL-eventyret tok slutt allerede i første utslagsrunde.

Plavins/Smedins, som vant sin gruppe med tre strake seirer, brukte vel 40 minutter på å vinne 2-0 (21-18, 21-16). Etter et jevnt første sett tok latvierne kontroll i det neste. På det meste ledet de med ni poeng mot nordmennene.

- Midtveis i annet sett var det ingenting som stemte. Da fikk de inn absolutt alt. Vi hadde våre sjanser i første sett og ledet 15-13, men så fikk de et par poeng på rad. Det er skuffende når vi hadde såpass taket på dem. Det var da vi skulle feste grepet, mente Skarlund.

Vind

Nordmennene fortalte om vanskelig vindforhold på banen ved Horse Guards Parade i hjertet av London.

- Det var rufsete forhold, og vi klarte ikke å justere spillet vårt. De spilte smartere enn oss. Vi hadde heller ikke marginene vi trengte for å vinne, fortalte Skarlund.

- Det stemte ikke for oss. De gjorde en bedre jobb i de vanskelige forholdene som var der ute, sa makkeren Spinnangr.

Skarlund/Spinnangr var Norges eneste sandvolleyballag i London-OL. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Eide luksushus og biler - fikk 150.000 i NAV-støtte

Kjendismegler Odd Kalsnes kjørte dyre biler, eide dyre hus, hadde hytte på Tjøme – og fikk full NAV-støtte til bil. Det reagerer flere på.

...

Kaptein-helten fra Nøtterøy

– Jeg kan ikke si det var moro, det er aldri noe moro når sånt skjer, men det var ikke noe dramatikk – alt gikk veldig fint.

Middelaldertime i middelalderskip

Nøtterøyelever fikk en historietime i sitt rette element.

...

Finn fram refleksen

En refleks kan gjøre hverdagen din langt tryggere i høst-og vintertrafikken.