...
Gaute Myklebust var ikke spresielt fornøyd over egen innsats i EM. Foto: Michael Steele, Getty/All Over Press/ANB

– Uff, dette var dårlige greier

Gaute Myklebust var svært lite imponert over egen EM-innsats.

Publisert 29.06.2012 kl 10:43 Oppdatert 29.06.2012 kl 11:18

Tips en venn på e-post:– Uff, dette var dårlige greier. Det ble bom på bom på bom, sa diskoskjempen Gaute Myklebust til NTB etter å ha blitt slått ut i kvalifiseringen.

Han har perset og kastet 64,08 meter tidligere i år, men på Olympiastadion fredag var han langt unna det han var god for. Han fikk opp 59,90 meter som beste resultat etter å ha innledet med 58,16 og avsluttet med 58,59 meter.

– Jeg kjente med en gang at den skikkelige godfølelsen ikke var der. Formen min er bra, men det har ikke gått helt som det skal på treningene i det siste, sa han.

– Jeg håpet hele tiden at det skulle snu seg for meg, og at det skulle gå bedre etter at konkurransen kom i gang, men slik gikk det ikke. Nå er det litt ergerlig å tenke på at det ikke ble bedre, for jeg har hatt så mange bra stevner i år med lengder som ville holdt til finale, fortalte han.

– Hva gjør du nå?

– Det er litt usikkert. Allerede søndag er det et stevne i Helsingborg. Kanskje tar jeg fly dit og blir med der, men jeg vet ikke helt om jeg orker. Helt sikkert er det at jeg skal kaste på et stevne i England neste lørdag, sa Gaute Myklebust etter de tre kvalifiseringskastene på olympiastadion.

Spanjolen Mario Pestano var best i diskoskvalifiseringen med et kast på 66,27 meter, og Myklebust måtte ha kastet over 62,35 meter for å ha kommet med til finale.

(ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Minister skylder på politikerne

Statsråden mener det er politikerne, og ikke NAV, som har ansvaret for at kjendismegleren Odd Kalsnes får støtte til bil.

...

Vil fortsette på Verdens Ende

Rune Studsrød har stengt dørene til den gamle restauranten på Verdens Ende for godt. Nå venter han bare på ny leiekontrakt.

...

Kaptein-helten fra Nøtterøy

– Jeg kan ikke si det var moro, det er aldri noe moro når sånt skjer, men det var ikke noe dramatikk – alt gikk veldig fint.

...

Eide luksushus og biler - fikk 150.000 i NAV-støtte

Kjendismegler Odd Kalsnes kjørte dyre biler, eide dyre hus, hadde hytte på Tjøme – og fikk full NAV-støtte til bil. Det reagerer flere på.