Gaute Myklebust var ikke spresielt fornøyd over egen innsats i EM. Foto: Michael Steele, Getty/All Over Press/ANB

– Uff, dette var dårlige greier

Gaute Myklebust var svært lite imponert over egen EM-innsats.

Publisert 29.06.2012 kl 10:43 Oppdatert 29.06.2012 kl 11:18

Tips en venn på e-post:– Uff, dette var dårlige greier. Det ble bom på bom på bom, sa diskoskjempen Gaute Myklebust til NTB etter å ha blitt slått ut i kvalifiseringen.

Han har perset og kastet 64,08 meter tidligere i år, men på Olympiastadion fredag var han langt unna det han var god for. Han fikk opp 59,90 meter som beste resultat etter å ha innledet med 58,16 og avsluttet med 58,59 meter.

– Jeg kjente med en gang at den skikkelige godfølelsen ikke var der. Formen min er bra, men det har ikke gått helt som det skal på treningene i det siste, sa han.

– Jeg håpet hele tiden at det skulle snu seg for meg, og at det skulle gå bedre etter at konkurransen kom i gang, men slik gikk det ikke. Nå er det litt ergerlig å tenke på at det ikke ble bedre, for jeg har hatt så mange bra stevner i år med lengder som ville holdt til finale, fortalte han.

– Hva gjør du nå?

– Det er litt usikkert. Allerede søndag er det et stevne i Helsingborg. Kanskje tar jeg fly dit og blir med der, men jeg vet ikke helt om jeg orker. Helt sikkert er det at jeg skal kaste på et stevne i England neste lørdag, sa Gaute Myklebust etter de tre kvalifiseringskastene på olympiastadion.

Spanjolen Mario Pestano var best i diskoskvalifiseringen med et kast på 66,27 meter, og Myklebust måtte ha kastet over 62,35 meter for å ha kommet med til finale.

(ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Disse kommer

Etter en høst med fulle hus, presenterer leder Gisle Bjørnstad og de andre i Nøtterøy historielag vårens program.

...

Du kan bli lurt!

Du kan fort bli lurt for penger på nettet. Styr unna hemmelighetsfulle nettbutikker.

...

Se så glad ble Arne (og Carlos) for Tjøme-votten!

150 strikkefans møtte strikke-heltene! SE ALLE BILDENE!