Foto: Nina Blix

Restauranten åpner til lørdag

Restauranten på Verdens Ende benytter sjansen på Skjærgårdsdagen til å åpne dørene til nyoppusset bygg.
Publisert 22.05.2012 kl 09:59 Oppdatert 24.05.2012 kl 07:32

Tips en venn på e-post:



Som Øyene tidligere har skrevet om, er det Nøtterøy-mann Rune Studsrød som skal drive restauranten ute i havgapet denne sesongen. Nå har han altså pusset opp innvendig, og når målet sitt om å åpne i pinsehelga. Studsrød har 16 år i bransjen bak seg, og driver kafeteriaen og puben på skisenteret på Gaustablikk om vinteren. Restauranten på Verdens Ende har han fulgt med på i en årrekke, og han gleder seg til å få et tilbud opp å gå.

- Det blir en enkel og folkelig linje, ikke noe gourmet. Maten er hjemmelaget, med fisk og bakervarer fra nærområdet, og greie priser. Det skal være et laidback sted for folk flest, fortalte Studsrød til Øyene tidligere denne måneden.

Når nå Skjærgårdsdagen, med både kultur- og idrettsarrangement, arrangeres til lørdag, får altså publikum første mulighet til å kikke innenfor dørene denne sesongen. Restauranten vil ellers være åpen daglig i skoleferien. Fram til det, og også i september, blir det helgeåpent.

På forsiden nå


...

Pass på i juletrafikken

Kommende mandag og tirsdag smeller det mer enn to ganger i timen i det som er årets verste dager med tanke på uhell i trafikken.

...

Så mye dyrere blir det

Det kommer til å stå en høyere sum på regningen fra barnehagen neste år. Det varsler Nøtterøy kommune.

...

Ikke gled denne karen

Ikke kast matfettet ditt i vasken eller i do! Det tetter avløpsrørene – både dine egne og kommunens. Kun rottene nyter godt av det.

...

Slik kan det bli på Maxbo-tomta

Boliger i vannkanten er i skuddet for tiden. Nå planlegges det 85 til på tomta som Maxbo på Husøy har i dag.