Foto: Nina Blix

Restauranten åpner til lørdag

Restauranten på Verdens Ende benytter sjansen på Skjærgårdsdagen til å åpne dørene til nyoppusset bygg.

Publisert 22.05.2012 kl 09:59 Oppdatert 24.05.2012 kl 07:32

Tips en venn på e-post:



Som Øyene tidligere har skrevet om, er det Nøtterøy-mann Rune Studsrød som skal drive restauranten ute i havgapet denne sesongen. Nå har han altså pusset opp innvendig, og når målet sitt om å åpne i pinsehelga. Studsrød har 16 år i bransjen bak seg, og driver kafeteriaen og puben på skisenteret på Gaustablikk om vinteren. Restauranten på Verdens Ende har han fulgt med på i en årrekke, og han gleder seg til å få et tilbud opp å gå.

- Det blir en enkel og folkelig linje, ikke noe gourmet. Maten er hjemmelaget, med fisk og bakervarer fra nærområdet, og greie priser. Det skal være et laidback sted for folk flest, fortalte Studsrød til Øyene tidligere denne måneden.

Når nå Skjærgårdsdagen, med både kultur- og idrettsarrangement, arrangeres til lørdag, får altså publikum første mulighet til å kikke innenfor dørene denne sesongen. Restauranten vil ellers være åpen daglig i skoleferien. Fram til det, og også i september, blir det helgeåpent.

På forsiden nå


Slik lager du gresskarlykt!

I disse Halloween-tider: Slik man enkelt lager en stemningsfull gresskarlykt!