...
Foto: Nina Blix

Restauranten åpner til lørdag

Restauranten på Verdens Ende benytter sjansen på Skjærgårdsdagen til å åpne dørene til nyoppusset bygg.

Publisert 22.05.2012 kl 09:59 Oppdatert 24.05.2012 kl 07:32

Tips en venn på e-post:



Som Øyene tidligere har skrevet om, er det Nøtterøy-mann Rune Studsrød som skal drive restauranten ute i havgapet denne sesongen. Nå har han altså pusset opp innvendig, og når målet sitt om å åpne i pinsehelga. Studsrød har 16 år i bransjen bak seg, og driver kafeteriaen og puben på skisenteret på Gaustablikk om vinteren. Restauranten på Verdens Ende har han fulgt med på i en årrekke, og han gleder seg til å få et tilbud opp å gå.

- Det blir en enkel og folkelig linje, ikke noe gourmet. Maten er hjemmelaget, med fisk og bakervarer fra nærområdet, og greie priser. Det skal være et laidback sted for folk flest, fortalte Studsrød til Øyene tidligere denne måneden.

Når nå Skjærgårdsdagen, med både kultur- og idrettsarrangement, arrangeres til lørdag, får altså publikum første mulighet til å kikke innenfor dørene denne sesongen. Restauranten vil ellers være åpen daglig i skoleferien. Fram til det, og også i september, blir det helgeåpent.

På forsiden nå


En ildsjel takker for seg

Leif Paulsen har vært en ihuga tennistrener i NIF i mange år. Nå gir han seg.

...

Får ny redningsskøyte

Eckbos Legater har skjenket en ny redningsskøyte til Sjøredningskorpset i Vestfold til en verdi av 10 millioner kroner.

...

Flere leverer elektronisk

Stadig flere vestfoldinger leverer selvangivelsen elektronisk. Og de eldre er også med på utviklingen.

...

Enkle grep kan hindre brann på hytta

Hytter for nær 300 millioner kroner vil trolig gå opp i brann i år.