Lyst på strandeiendom til 30. mill?

For snart 10 år siden var familien Ormestads bolig på Vesterøya i Sandefjord i nyhetene på grunn av oppsetting av gjerde i strandsonen.

Publisert 13.06.2007 kl 14:15 Oppdatert 13.06.2007 kl 15:23

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Tore Solberg

Se bilder av eiendommen på Vesterøya i Sandefjord


Nå er strandeiendommen til salgs for 30. millioner kroner.

For ti år siden gikk saken om hvorvidt familien hadde tillatelse til å sette opp gjerde helt til høyesterett. Gjerdet var satt opp i 1952, og det måtte til slutt tas ned, men dommen ble omgjort i høyesterett, og gjerdet ble satt opp igjen.

Nå er altså boligen i Sjøbakkveien 27 på Vesterøya i Sandefjord lagt ut for salg, og for 30. millioner kroner får du strandeiendom med 354 kladratmeter boligareal og en tomt på 13.379 kvadratmeter. Boligen ble først bygget for skipsreder Kåre Rasmussen og ble kjøpt av skipsreder Louis Ormestad i 1977.

I annonsen for eiendommen står det blant annet følgende: « Den sydvestvendte beliggenheten er perfekt, slik at man kan nyte solen fra tidlig morgen til sent på kveld. Stor skiferbelagte terrasse og badehus på badeskjæret innbyr til hygge og felleskap, her er det utepeis og deilige, varme solstråler til det aller siste på kvelden. Perfekt når man kommer til landstedet en fredagskveld etter en lang og hektisk arbeidsuke..

Ved den store bryggen og langs hengebroen er det plass til flere båter. Dette er itillegg et ypperlig utgangspunkt for vannsportaktiviteter og har god dybde (2 - 3 m.) og plass til store seil- og motorbåter.

Fantastisk utsikt fra hovedhuset, og ikke minst fra skjæret i sundet hvor man har full kontroll over det yrende båtlivet en flott sommerdag.»

Les mer om eiendommen her

På forsiden nå


...

Den store øltesten

I september lanserte Færder Mikrobryggeri sine første flasker med øl. Krüger-familien var spente på publikums dom. Som sagt, så gjort: Her er Øyenes øltest.

...

Rekord!

I dag ble det samlet inn 564.571 kr til tv-aksjonen på Nøtterøy.

...

78.000 sier nei til jul i oktober

Eigil Kittang Ramstad har skapt noe som kan kalles en folkebevegelse på Facebook, gjennom gruppa «Nei til jul i oktober». Nå føler initiativtakeren at han og de 78.000 andre i gruppa at de har fått en liten seier.

...

Sjekk den doningen!

Sier «McLaren MP4-12C 650hk» deg noe? Den kan du finne i et ganske usnobbete utstillingslokale langs Kirkeveien.