Lyst på strandeiendom til 30. mill?

For snart 10 år siden var familien Ormestads bolig på Vesterøya i Sandefjord i nyhetene på grunn av oppsetting av gjerde i strandsonen.

Publisert 13.06.2007 kl 14:15 Oppdatert 13.06.2007 kl 15:23

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Tore Solberg

Se bilder av eiendommen på Vesterøya i Sandefjord


Nå er strandeiendommen til salgs for 30. millioner kroner.

For ti år siden gikk saken om hvorvidt familien hadde tillatelse til å sette opp gjerde helt til høyesterett. Gjerdet var satt opp i 1952, og det måtte til slutt tas ned, men dommen ble omgjort i høyesterett, og gjerdet ble satt opp igjen.

Nå er altså boligen i Sjøbakkveien 27 på Vesterøya i Sandefjord lagt ut for salg, og for 30. millioner kroner får du strandeiendom med 354 kladratmeter boligareal og en tomt på 13.379 kvadratmeter. Boligen ble først bygget for skipsreder Kåre Rasmussen og ble kjøpt av skipsreder Louis Ormestad i 1977.

I annonsen for eiendommen står det blant annet følgende: « Den sydvestvendte beliggenheten er perfekt, slik at man kan nyte solen fra tidlig morgen til sent på kveld. Stor skiferbelagte terrasse og badehus på badeskjæret innbyr til hygge og felleskap, her er det utepeis og deilige, varme solstråler til det aller siste på kvelden. Perfekt når man kommer til landstedet en fredagskveld etter en lang og hektisk arbeidsuke..

Ved den store bryggen og langs hengebroen er det plass til flere båter. Dette er itillegg et ypperlig utgangspunkt for vannsportaktiviteter og har god dybde (2 - 3 m.) og plass til store seil- og motorbåter.

Fantastisk utsikt fra hovedhuset, og ikke minst fra skjæret i sundet hvor man har full kontroll over det yrende båtlivet en flott sommerdag.»

Les mer om eiendommen her

På forsiden nå


...

Skal diskutere kristendommen

– Alle kan delta på kurset vårt. Det er en del av poenget.

...

Knallsesong for Dagros

Michelle Jacobsen og mannen Thor serverer tradisjonell kringle på Veierland. Det takker innbyggerne for.

...

Tok fra skolekasse

Mannen i 40-årene hadde tilgang til en skolekasse gjennom sitt tillitsverv på en skole på øyene. Det ble for fristende da privatøkonomien fikk seg en knekk.

...

Sakte-TV fra skjærgården

Nå får du oppleve Færder nasjonalpark fra sofakroken.