...

Bare en øvelse

Onsdag øves oljevernberedskapen i ytre Oslofjord.

...

Relanserer biografi

For kort siden døde den omstridte abortpresten Børre Knudsen. Tjøme-forfatter Niels Chr. Geelmuyden skrev bok om han, og nå lanseres "En prest og en plage" på nytt.


...

Kaos på flere måter

Lørdag 13. september blir det kaos i Tønsberg og Nøtterøy bibliotek, og det er det flere grunner til.

...

11 fikk bot

Statens vegvesens kontrollører har vært ute og sjekket bilbelte over hele landet i helga. I Vestfold ble til sammen 1209 kjøretøy kontrollert. 13 personer satt uten bilbelte.

...

Enda flere neste år?

Synes du det har vært mye grågås å se i år? Neste år kan det bli enda flere!

...

Måtte hjelpe mange

I juli gikk redningsskøytene en distanse som tilsvare nesten to ganger rundt jorden. Flere enn noensinne har fått hjelp på sjøen i sommer.

...

Tilla gikk videre i Idol

– «Idol-Tilla»? Åh, jeg håper ikke jeg blir kalt det veldig lenge, sa Tilla Gaasø til Øyene i sommer. Nå er hun videre i konkurransen!

...

Mange vil høre Marius

Nøtterøy Kulturhus kan allerede melde om flere utsolgte forestillinger denne høsten. Det til tross for at sesongen akkurat har startet.

...

Finn fram refleksen

En refleks kan gjøre hverdagen din langt tryggere i høst-og vintertrafikken.


...

Heder til Finn Schjøll

Finn Schjøll har fått til en imponerende hage utenfor huset på Teie, og mannen imponerer og inspirerer mange, og er nå hedret for det.

...

Åpner tilbud på bondegård

Mandag 1. september åpner Tønsberg, Tjøme og Nøtterøys nye dagaktivitetstilbud for yngre demente. Det ligger på Bjørnebu gård på Føynland.

...

Søvnløs i havna

"– Nu måste ni vara tysta". Det sang eller, riktigere, sa Odd Børretzen i ei av visene sine og henviste til en svenske som ville ha ro i havna i Arendal klokka to ei sommernatt. Men også nordmenn ønsker å sove ...

...

Her skal Norge feires

Søndag den 31. august skal Norge feires i Nøtterøy kirke, og det skjer musikalsk.


...

Her kan det bli kø!

På Tønsberg og Nøtterøy bibliotek forbereder de nå et gigantisk salg.

...

Færder-utstilling

Lørdag den 30. august åpner Vestfold Kunstsenter i Tønsberg en utstilling som handler om kunstprosjektet ved nyåpnede Færder videregående skole.

...

Tok fra skolekasse

Mannen i 40-årene hadde tilgang til en skolekasse gjennom sitt tillitsverv på en skole på øyene. Det ble for fristende da privatøkonomien fikk seg en knekk.

...

Vær en god sommernabo

- Det er en kunst å være en god nabo, sier Peter Batta. Han er administrerende direktør i Huseiernes Landsforbund og har noen gode råd til deg som ønsker å jobbe for et hyggelig fellesskap i hyttegrenda:


...

Barn drukner sjelden

Voksne gjør en fatal bommert ved ikke å sikre seg selv, like godt som barna på sjøen.

...

Sol, sol og mer sol

Finn fram solkremen og forbered deg på noen fantastiske dager!