...

Finn fram refleksen

En refleks kan gjøre hverdagen din langt tryggere i høst-og vintertrafikken.

...

Heder til Finn Schjøll

Finn Schjøll har fått til en imponerende hage utenfor huset på Teie, og mannen imponerer og inspirerer mange, og er nå hedret for det.


...

Åpner tilbud på bondegård

Mandag 1. september åpner Tønsberg, Tjøme og Nøtterøys nye dagaktivitetstilbud for yngre demente. Det ligger på Bjørnebu gård på Føynland.

...

Søvnløs i havna

"– Nu måste ni vara tysta". Det sang eller, riktigere, sa Odd Børretzen i ei av visene sine og henviste til en svenske som ville ha ro i havna i Arendal klokka to ei sommernatt. Men også nordmenn ønsker å sove ...

...

Her skal Norge feires

Søndag den 31. august skal Norge feires i Nøtterøy kirke, og det skjer musikalsk.

...

Her kan det bli kø!

På Tønsberg og Nøtterøy bibliotek forbereder de nå et gigantisk salg.

...

Færder-utstilling

Lørdag den 30. august åpner Vestfold Kunstsenter i Tønsberg en utstilling som handler om kunstprosjektet ved nyåpnede Færder videregående skole.

...

Tok fra skolekasse

Mannen i 40-årene hadde tilgang til en skolekasse gjennom sitt tillitsverv på en skole på øyene. Det ble for fristende da privatøkonomien fikk seg en knekk.

...

Vær en god sommernabo

- Det er en kunst å være en god nabo, sier Peter Batta. Han er administrerende direktør i Huseiernes Landsforbund og har noen gode råd til deg som ønsker å jobbe for et hyggelig fellesskap i hyttegrenda:

...

Barn drukner sjelden

Voksne gjør en fatal bommert ved ikke å sikre seg selv, like godt som barna på sjøen.


...

Sol, sol og mer sol

Finn fram solkremen og forbered deg på noen fantastiske dager!

...

Savner også bussen

Ordfører John Marthiniussen håper Timeekspressen kan ta en ny vurdering i forhold til rutetilbudet til Tjøme.

...

Dette klager vi på

Hittil i år har 41.919 nordmenn henvendt seg til Forbrukerrådet for råd og veiledning i forbrukerspørsmål. De ser en økende helsebevissthet og klagestorm mot slankeplaster.

...

Blodig lek

Gjennom «Aktiv sommer» på Tjøme kan både tilreisende, feriegjester og fastboende benytte seg av et program som er spekket med glede og aktiviteter.

Tre kunstnere stiller ut

...

Det er mange sommerutstillinger på øyene i sommer. Den 19. og 20., samt 26. og 27. juli er det utstilling på Føynland.

...

Jordbruksarealene er presset

Det nye Arealbarometeret fra Skog og landskap viser at jordbruksarealet utgjør 20 prosent av arealet i Vestfold. Kornproduksjonen dominerer, men er synkende. Jordbruksarealene er under stort utbyggingspress.

...

Søker gjestfrie familier

I august kommer 45 utvekslingselever fra hele verden til Norge for å gå på en norsk skole og bli del av en norsk familie i ett år. Om noen av dem kommer til Vestfold avhenger av gjestfriheten til vestfoldingene.


...

Kjøpte Tjøme-idyll

Den folkekjære artisten Ole Paus kan nå nyte sommer-dagene på sin nye eiendom på Tjøme.

...

Ni av ti fikk førstevalg

Tirsdag 8. juli ble det foretatt inntak til videregående skoler i Vestfold. I år er det ca 300 færre søkere enn foregående år til videregående skoler. 9 av 10 søkere får tilbud på sitt første kursønske.