...
Venke Knutson på scenen ved siste Veierlandfestival. Foto: Foto: Therese Eskelund

Veierlandfestivalen er i boks

Programmet for festivalen på Veierland er klart.

Publisert 01.06.2012 kl 15:30 Oppdatert 01.06.2012 kl 15:30

Tips en venn på e-post:– En velfortjent pust i bakken, kaller Atle Torbjørnsen i arrangementskomiteen pausen i festivalarrangementet som pleier å gå av stabelen hver august, men med unntak fra i fjor.

I år er de tilbake, og her er årets program for festivalen som er lørdag 11. august:

Hovedartist er Reidar Larsen & The Storytellers. Reidar Larsen er en kjent bluesmusiker, og har bidratt på flere store bluesfestivaler. For noen år siden fikk han endatil Spellemannprisen i bluessjangeren for jobben han gjør.

Jan Toft, allsidig musiker, vokalist og komponist, kommer også. Han var med i gruppa Vamp fra starten av til han ga seg ved utgangen av 1998. Han skrev melodiene til flere av Vamps mest kjente sanger. Toft har vunnet tre Spellemannpriser med Vamp og var selv nominert til Spellemannprisen i 2010 i vise-klassen.

Så er det Eva & The Heartmaker, der Eva Weel Skram er frontfigur og vokalist. Hun ble for alvor kjent i Idol 2005, og sammen med Thomas Stenersen leverer hun frisk pop.

Daughters of Waters kommer også. Det er et jenteband med blant andre Trine Jeanette Flemming på vokal og gitar og Celi Håkanlind, som sammen «er et musikkprosjekt som flyter på kvinnelige musikere i alle sjangre». Daughters of Water har også spilt på Veierlandfestivalen før og er et hyggelig innslag.

The Ground består av velkjente og rutinerte musikere, som Berdon Kirksæther på gitar, Erik Gabrielsen på bass og Per Eriksen på trommer. Berdon var frontfigur i bluesbandet CIA gjennom hele 90-tallet, der han blant andre spilte sammen med Vidar Busk, som gjestet Veierlandfestivalen i forfjor.

Våre helter i Philips Pirater stiller trofast opp, og sørger for at plassen foran scenen er stappa full av hoppende fans. De er en powertrio fra Sandefjord som leverer Jimi Hendrix, Led Zepplin, Cream og Eric Clapton med flere.

Porten åpner klokka fem, og siste ferge fra øya er tilpasset siste opptreden.

– Årets artister er en fargerik bukett kunstnere som vil gjøre besøket til en stor opplevelse for alle som besøker årets koseligste festival, loves det i invitasjonen.

På forsiden nå


...

Vil fortsette på Verdens Ende

Rune Studsrød har stengt dørene til den gamle restauranten på Verdens Ende for godt. Nå venter han bare på ny leiekontrakt.

...

Eide luksushus og biler - fikk 150.000 i NAV-støtte

Kjendismegler Odd Kalsnes kjørte dyre biler, eide dyre hus, hadde hytte på Tjøme – og fikk full NAV-støtte til bil. Det reagerer flere på.

...

Kaptein-helten fra Nøtterøy

– Jeg kan ikke si det var moro, det er aldri noe moro når sånt skjer, men det var ikke noe dramatikk – alt gikk veldig fint.

Middelaldertime i middelalderskip

Nøtterøyelever fikk en historietime i sitt rette element.