...
To personer siktet etter skyteepisode i Drammen. Foto: Terje Pedersen, ANB

To siktet etter skyting

Politiet har foreløpig siktet to personer etter at det ble løsnet skudd i Drammen tirsdag kveld.

Publisert 01.08.2012 kl 18:55 Oppdatert 01.08.2012 kl 18:57

Tips en venn på e-post:En av de to er også siktet for bilran.

En mann ble like etter midnatt natt til onsdag pågrepet på Høvik i Bærum mistenkt for å ha løsnet skudd og ranet til seg en bil i Drammen tidligere på kvelden. En drøy time senere, klokken 1.17, slo politiet til mot en leilighet i Drammen som politiet mener kan knyttes til saken. Her ble fire personer tatt med til arresten, mens en femte person ble tatt inn til avhør.

Politiadvokat Pål Tore Larsen opplyser til NTB onsdag at det er tatt ut foreløpig siktelse mot to av personene. Ifølge Larsen er begge siktet for skyteepisoden, mens en av dem også er siktet for bilran.

Politiet vil vurdere torsdag om de skal begjære de to mennene varetektsfengslet.

De tre andre pågrepne i saken, ble onsdag løslatt.

Meldingen om at det ble avfyrt skudd på Strømsø i Drammen kom klokken 22.23 tirsdag kveld. En bil stakk fra stedet og kolliderte kort tid etter i Konnerudgata, like i nærheten. Der ranet en mann til seg en blå Ford Focus før han stakk av.

– Hendelsesforløpet er fortsatt litt usikkert, og vi fortsetter med avhør i kveld. Det er foreløpig usikkert hvem som avfyrte skuddet, sier Larsen til NTB.

Ingen personer kom til skade i skyteepisoden. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Tok fra skolekasse

Mannen i 40-årene hadde tilgang til en skolekasse gjennom sitt tillitsverv på en skole på øyene. Det ble for fristende da privatøkonomien fikk seg en knekk.

...

Sakte-TV fra skjærgården

Nå får du oppleve Færder nasjonalpark fra sofakroken.

...

Du kan ikke kjede deg på Tjøme i høst

Kulturprogrammet denne høsten er rikholdig og viser et mangfold av kulturaktiviteter, der spennvidden er stor.

...

Tar du utfordringen?

Tenk deg: Løpe og svømme fra Ringshaugstranda til Verdens Ende. For hver øy du kommer til må du svømme videre til neste øy, med en total distanse på 50 kilometer løping og 8.000 meter svømming.