Mikkel Diskerud skal spille for Rosenborg ut sesongen - foreløpig. Foto: Digitalsport

Signerte for Rosenborg

Mikkel Diskerud skal spille for Rosenborg ut sesongen.

Publisert 09.08.2012 kl 19:23 Oppdatert 09.08.2012 kl 20:38

Tips en venn på e-post:21-åringen har signert kontrakt med trønderne for resten av sesongen.

– Dette føles litt spesielt. Rosenborg er laget det har smakt aller best for meg å slå i min karriere. Slik tror jeg det er for mange, siden Rosenborg er det beste laget i Norge og har vært det i flere tiår. Det vil bli en ære å spille for klubben som alle ønsker å vippe av pinnen, sier «Mix» til rbk.no.

Diskerud har trent med RBK de siste dagene.

– I utgangspunktet ønsket vi en lengre avtale, men Mix ville ha en avtale ut året for å bli kjent med Rosenborg og kjenne på det å være RBK-spiller. Vi håper selvfølgelig at dette skal føre til et lengre ekteskap, og har også avtalt et tidspunkt hvor vi skal diskutere en eventuell lengre avtale, sier sportslig leder Erik Hoftun.

I pausen av europacupkvalifiseringen mot sveitsiske Servette torsdag kveld ble både Diskerud og Tarik Elyounoussi presentert for publikum som nye Rosenborg-spillere.

Tarik Elyounoussi kommer fra Fredrikstad, og skal ha kostet trønderne rundt åtte millioner kroner. Han har signert en kontrakt med varighet ut 2015.

– Rosenborg er en stor klubb i Norge, og godt kjent i Europa. Så sportslig sett er dette det beste jeg kunne fått i Norge, så derfor valgte jeg Rosenborg, sier angriperen til rbk.no

Han har klare ambisjoner for hva han håper å oppnå i Trondheim.

– Jeg har aldri vært med og kjempet om gull, så det er helt nytt for meg og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg ser også fram til å bli kjent med spillere, støtteapparat og byen. Jeg håper selvfølgelig å bidra med mitt, men målet er å ta gull, sier Elyounoussi.

Rosenborg har også signert Alexander Lund Hansen, Jaime Alas og Tore Reginiussen i sommer.(ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Disse kommer

Etter en høst med fulle hus, presenterer leder Gisle Bjørnstad og de andre i Nøtterøy historielag vårens program.

...

Du kan bli lurt!

Du kan fort bli lurt for penger på nettet. Styr unna hemmelighetsfulle nettbutikker.

...

Se så glad ble Arne (og Carlos) for Tjøme-votten!

150 strikkefans møtte strikke-heltene! SE ALLE BILDENE!