...
Mikkel Diskerud skal spille for Rosenborg ut sesongen - foreløpig. Foto: Digitalsport

Signerte for Rosenborg

Mikkel Diskerud skal spille for Rosenborg ut sesongen.

Publisert 09.08.2012 kl 19:23 Oppdatert 09.08.2012 kl 20:38

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.oyene.no/504524/6182326/2012-08-09T20:38:49Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.168.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

21-åringen har signert kontrakt med trønderne for resten av sesongen.

– Dette føles litt spesielt. Rosenborg er laget det har smakt aller best for meg å slå i min karriere. Slik tror jeg det er for mange, siden Rosenborg er det beste laget i Norge og har vært det i flere tiår. Det vil bli en ære å spille for klubben som alle ønsker å vippe av pinnen, sier «Mix» til rbk.no.

Diskerud har trent med RBK de siste dagene.

– I utgangspunktet ønsket vi en lengre avtale, men Mix ville ha en avtale ut året for å bli kjent med Rosenborg og kjenne på det å være RBK-spiller. Vi håper selvfølgelig at dette skal føre til et lengre ekteskap, og har også avtalt et tidspunkt hvor vi skal diskutere en eventuell lengre avtale, sier sportslig leder Erik Hoftun.

I pausen av europacupkvalifiseringen mot sveitsiske Servette torsdag kveld ble både Diskerud og Tarik Elyounoussi presentert for publikum som nye Rosenborg-spillere.

Tarik Elyounoussi kommer fra Fredrikstad, og skal ha kostet trønderne rundt åtte millioner kroner. Han har signert en kontrakt med varighet ut 2015.

– Rosenborg er en stor klubb i Norge, og godt kjent i Europa. Så sportslig sett er dette det beste jeg kunne fått i Norge, så derfor valgte jeg Rosenborg, sier angriperen til rbk.no

Han har klare ambisjoner for hva han håper å oppnå i Trondheim.

– Jeg har aldri vært med og kjempet om gull, så det er helt nytt for meg og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg ser også fram til å bli kjent med spillere, støtteapparat og byen. Jeg håper selvfølgelig å bidra med mitt, men målet er å ta gull, sier Elyounoussi.

Rosenborg har også signert Alexander Lund Hansen, Jaime Alas og Tore Reginiussen i sommer.(ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Åpner tilbud på bondegård

Mandag 1. september åpner Tønsberg, Tjøme og Nøtterøys nye dagaktivitetstilbud for yngre demente. Det ligger på Bjørnebu gård på Føynland.

...

Blir dette den nye veien?

Alle inviteres nå til et åpent møte om trafikkløsninger for Teie og startpunkt for ny fastlandsforbindelse.

...

Få p-problemer

«Hva står det der?», «Hvor mye koster det for timen 'a?», «Kan vi bruke kort?», «Får vi refundert dette?»