...
Tidligere Vålerenga-spiller Thomas Holm sparer ikke på kruttet i det han langer ut mot Martin Andresen på Facebook. Foto: Digitalsport/Skjermdump

– Martin er en vits

Tidligere Vålerenga-spiller Thomas Holm hevder at ingen i VIF-stallen liker Martin Andresen.

Terje Alstad
Terje Alstad, ANB Profil E-post
Øystein Bjerkestrand
Øystein Bjerkestrand, ANB Profil E-post
Publisert 24.05.2012 kl 12:14 Oppdatert 24.05.2012 kl 14:37

Tips en venn på e-post:


FAKTA

Martin Andresen
  • Født: 2. februar 1977
  • Kom til Vålerenga som spillende trener i 2008
  • Jobbet først i tospann med Tor Ole Skullerud, men tok over som hovedtrener da Skullerud trakk seg i 2009
  • Var med å vinne cupen i 2008
  • Seriesølv i 2010
  • Tabellplasseringer siden 2008: 10, 7, 2, 7
  • Ligger på 7. plass så langt i 2012
  • Har spilt for bl.a. Stabæk, Wimbledon, Blackburn og Brann for uten Vålerenga
Dette skrev Thomas Holm på sin Facebook-konto:
  • «Hvor lenge skal han klovnen Martin Andresen få være trener i VIF? Greit å kvitte seg med spillere som tørr å si fra, men det hjelper ikke stort når ingen i stallen der liker han:) Hvorfor tror folk at spillere som Singh og Fellah ikke skriver ny kontrakt? Spilt i Nederland i 5 år og det nytter ikke reise på besøk til Ajax 2 ganger og tro at du har lært systemet:) syns det er synd for en så stor klubb, he’s a joke! På tide at de som går på kamp sier ifra».

Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.oyene.no/504524/6074888/2012-05-24T14:37:30Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.196.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

«Hvor lenge skal han klovnen Martin Andresen få være trener i VIF?»

Slik starter Fredrikstad-spiller Thomas Holms tirade mot Martin Andresen på Facebook.

Med fem sesonger i Vålerenga har Holm stor innsikt i hva som foregår på Valle. Når midtbanespilleren nå langer ut mot treneren, er det neppe løskrutt han fyrer av gårde.

– Jeg er ikke frustrert, men jeg er lei av at han har sittet der i mange år nå. Jeg synes det er synd for en så stor klubb som Vålerenga. Det er barndomsklubben min og jeg er glad i klubben, men nå har det gått for langt. Det er på tide noen sier i fra, sier Thomas Holm til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Holm går svært langt i å antyde at Andresen er mislikt i store deler av spillergruppa.

«Det er greit å kvitte seg med spillere som tør å si fra, men det hjelper ikke stort når ingen i stallen der liker han. Hvorfor tror folk at spillere som Singh og Fellah ikke skriver ny kontrakt?», skriver han på Facebook.

Holm presiserer overfor ANB at dette er hans personlige mening.

– Dette er min mening. Hva andre mener får de uttale seg om selv, sier han.

ANB har vært i kontakt med flere i og rundt Vålerenga som bekrefter at det Holm uttrykker på Facebook er det veldig mange i klubben mener og tenker.

– Problemet er at folk ikke tør å si meningen sin. De fleste som har gjort det, har forlatt klubben. Jeg mener det er viktig at alle kan få si sin mening uten at de risikerer å bli sparket ut. Jeg kunne aldri jobbet under en trener jeg hadde vært uenig med – uten å få lov å si meningen min – det hadde ikke gått, sier han.

– Hva er ditt personlige forhold til Martin?

– Det er ikke noe personlig mot Martin. Han er sikkert en fin fyr utenfor fotballen. Jeg mener bare at han har fått sin tid i klubben. Han lovte å bli best i Norden innen tre år, men er ikke en gang best i Norge. Vålerenga har en veldig god stall, men får ikke ut potensialet sitt. Da synes jeg han bør gå, sier Holm videre.

Markering?

Den tidligere Vålerenga-spilleren reagerte også på uttalelsene til Martin Andresen i TV 2-studio etter Rosenborg-kampen, der Jan Jönsson og Andresen var uenige om en takling der Daniel Fredheim Holm ble taklet stygt med knottene først av Fegor Ogude.

– Han står og driter seg ut på TV. Det blir for dumt. Dette sier jeg ikke bare fordi det var broren min som ble skadd. Du kan ikke stå og se på TV-bildene og forsvare at det ikke burde vært gult kort, når spilleren kommer inn med knottene først slik! Innerst inne vet han det er gult, da må han tørre å si det på TV også. Han mister troverdigheten sin, mener Holm.

Nå håper 31-åringen at supportere som kamp etter kamp møter opp på Ullevaal sier sin mening. Skulle Vålerengas supportere ønske å vise sitt synspunkt, får de muligheten til det 30. juni – der tidligere gulltrener Kjetil Rekdal står på motsatt banehalvdel.

Torsdag ettermiddag var innlegget på Holms Facebook-side fjernet. (ANB)

På forsiden nå


...

Her planlegger de nytt treningssenter

– Nok et treningssenter i distriktet? Det må jeg si er vågalt.

...

– Vi blir en melkeku for kommunen

Vi går inn i en tid der øyboere reiser til fjells på hyttene sine. Hytteeiere på Blefjell klager nå på at skattegrunnlaget for hytter i Flesberg er vesentlig høyere enn for boliger.

...

Stor antikkmesse

Denne helgen arrangeres det en stor antikkmesse i Wilhelmsenhallen på Nøtterøy.

...

En måned igjen av dette

Gla'melding til alle som pendler fra øyene til Tønsberg. Kirkeveien skal tilbake til normalen i slutten av november.